STEUN ONS > BEDANKT VOOR UW STEUN EN SPONSORING! >

Organiseer zelf een activiteit | Bedrijven | Bedankt voor uw steun en sponsoring! | Sleutelhanger Hippo Te Koop |

Welgemeende dank aan uzelf en uw team. 
U bent een echte steun voor ons. 

Deliva zamelt 21.889 euro in voor het hippo & friends type 1 diabetes fonds met tal van activiteiten!

Het bedrijf Deliva uit Genk heeft zich een heel jaar lang ingezet om geld in te zamelen voor het Hippo & Friends type 1 diabetes fonds. Ze organiseerden tal van activiteiten. De renners van het ‘Sugar Rush’ cycling team hebben drie colls beklommen: de Bormio 2000, de Passo Gavia en tot slot de Passo Stevio. In totaal hebben ze 60 kilometer geklommen aan een gemiddelde hellingsgraad van 7,2%, waaronder pieken van 10-15%. Een geweldige prestatie die maar liefst 7.693 euro opleverde! Daarnaast werd een optreden van ‘Up with People’ geörganiseerd. Deze inspirerende muzikale show, gebracht door 100 jongeren uit 20 verschillende landen, leverde een schitterend bedrag van 5.000 euro op. Ook de bingo-avond en een barbeque die Deliva organiseerde waren een enorm succes, wat uiteindelijk leidde tot een fantastisch bedrag van 21.889 euro! Deze cheque werd persoonlijk overhandigd aan het labo voor Klinische en Experimentele geneeskunde aan de KU Leuven, waarna ze ook een rondleiding kregen doorheen het labo. Hartelijk dank voor dit prachtige initiatief!!


Didier, Wim en Bart organiseren verjaardagsfeest ten voordele van het Hippo and Friends Type 1 Diabetes Fonds.

 

Op zaterdag 18 maart 2017 organiseerden drie vrienden een fuif om hun 40ste verjaardag te vieren. Voor Bart, één van de jarigen, gaat zijn 40ste verjaardag gepaard met 30 jaar diabetes type 1. Als cadeautip voor de genodigden werd vrijblijvend een schenking gevraagd waarvan de helft gedoneerd zou worden aan Hippo and Friends. Het werd een schitterend feest  en dankzij alle vrijgevige gasten kon er  een mooi bedrag van 1750 € aan het Hippo and Friends Type 1 Diabetes Fonds worden overgemaakt.
GEBO, een familiebedrijf uit Dessel , gespecialiseerd in het uitvoeren van grondboringen voor wateronttrekking en energietoepassingen, nam vorige maand deel aan de Openbedrijven Dag.
Ze besloten de volledige opbrengst op drankjes en eten te schenken aan het Hippo & Friends Type 1 Diabetes Fonds. Ze overhandigden persoonlijk een cheque van €1500 voor het Hippo & Friends Type 1 Diabetes Fonds en kregen een rondleiding doorheen het labo! Bedankt! 


Deliva organiseert een super gezellig ‘sugar rush’ benefiet ten voordele van onderzoek naar type 1 diabetes.

Peter Schepers is productieleider bij Deliva, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bereiden sous-vide maaltijden. Samen met enkele vrienden en collega’s organiseerde hij het benefiet ‘sugar rush’ ten voordele van het Hippo & Friends Type 1 Diabetes Fonds. Ondanks het wisselvallige weer was het een prachtige dag met tal van leuke activiteiten: een vlaamse kermis, voetbaltornooi, live optreden van Snakes in Exile, bezoek van BVs de Buurtpolite, en een overheerlijke barbecue! De opbrengst was dan ook een heel mooi bedrag van 3000 euro. Bedankt allemaal!!  
De leerlingen van basisschool Heikant in Zele zamelen maar liefst 3357 euro in 
voor Hippo & Friends Type 1 Diabetes Fonds!
 

Elk jaar organiseert basisschool Heikant een inzamelactie voor een specifiek goed doel. Directeur Peter Rupus wist ons te vertellen dat hij dit jaar een goed doel wou kiezen dat dichter aansluit bij de leefwereld van de leerlingen. Senne is een leerling op de school die zelf kampt met type 1 diabetes en daarom werd er beslist om dit jaar Hippo & Friends te steunen. Prof. Dr. Chantal Mathieu en Mevr Eva van Dooren, diabeteseducator, kwamen een toelichting geven op de school over wat type 1 diabetes precies is. Vervolgens gingen de leerlingen zelf aan de slag. De kleuters verkochten zelfgemaakte soep en de leerlingen van het lager onderwijs organiseerden een sponsorwandeling. Hartelijk bedankt allemaal!!

  UP WITH PEOPLE SCHENKT 5000 EURO 

voor het Hippo & Friends Type 1 Diabetes Fonds


VAN HARTE DANK !!!
Hierna een kort verslag van een geslaagde avond : 
Op 28 mei mocht ik als patiënte mee met Prof. Dr. Chantal Mathieu en Dr. Lut Overbergh naar de Limburghal in Genk voor een optreden van Up With People, The Journey. De opbrengst van deze show gaat naar verschillende goede doelen waaronder Hippo & Friends Type I Diabetes Fonds , gesponsord door oa. Deliva.
Het was een inspirerende show waarbij 100 jongeren uit 20 verschillende landen samenkomen op een podium met medleys van populaire muziek, internationale muziek en originele Up With People's muziek. The Journey nam ons mee op een reis rond de wereld van de jaren 60 tot nu.
De sfeer zat er al goed in van voor de show begon, de jongeren van Up With People mengden zich met de toeschouwers en sponsors bij een hapje en een drankje; zo konden we kennismaken met bepaalde leden voor de uiteindelijke show begon. Het enthousiasme was alom tegenwoordig bij de leden alsook bij de toeschouwers. De sfeer was enorm. Voor mij was de avond echt geslaagd, ik heb er echt van genoten.

Deze geslaagde show leverde een mooi bedrag van rond de 5000€ op voor het Hippo & Friends Type 1 Diabetes Fonds, hetgeen integraal besteed zal worden aan wetenschappelijk onderzoek naar Type 1 Diabetes.

Lieve Mergaert

CIDLINES heeft een hart voor kinderen met diabetes type 1 ! Welgemeende dank. 
U bent een echte steun voor ons. Klik op de link voor meer info :
Vrije basisschool Sint-Michiel Keerbergen organiseerde een Kerstmarkt ten voordele van Hippo & Friends!Dat bracht ruim 2473 € op ! Hartelijk dank aan de organisatoren en de aanwezigen! 


Basisschool De Hazelaar in de kijker met Hippo en Werelddiabetesdag

'Mijn allergrootste wens is dat ik geen suikerziekte meer heb.'Nina(4) heeft diabetes Type 1 sinds ze 2j en 9 m was.Mama Marian wil niets liever dan een onbezorgde toekomst voor haar dochter!Daarom zette ze een actie op!

We kregen deze leuke melding van mama Marian :
Toen ik las dat je nog vrijwilligers zocht om sleutelhangers te verkopen dacht ik 'dat moet lukken'! Één post op mijn FB pagina en de bal ging aan het rollen! Al gauw zag ik dat de vraag groter was dan het aanbod en ik bestelde een tweede doos!
De buitenschoolse opvang van Nina sprong meteen mee op de kar! Ik mocht daar meteen 3 zakken afleveren (36 stuks) en op korte tijd vlogen die allemaal de deur uit! Iedereen had zo te doen met Nina en haar prikjes en spuitjes zodat het voor de meesten een evidentie was om een sleutelhangertje te kopen!
Er waren er zelfs die zeiden dat ze de sleutelhanger niet nodig hadden (oudere mensen) zodat we die nog eens konden verkopen! 
Uiteindelijk hebben we ook twee grotere sommen mogen ontvangen, nl 20€ en 25€ van mensen die zelf een familielid hadden met T1.Dus vandaar dat 96x5€=535€ is voor één keertje mogen we rekenfoutje maken smile-emoticon

We gaven ook aan iedereen die een of meerdere sleutelhangers kocht een folder van Hippo&Friends zodat ze toch wisten wat ze steunden! En het leuke is dat Nina zelf in de folder staat!
Dankjewel Lieve Nina en iedereen die ons steunde ! xxx

Wil u ook een actie opzetten en type 1 diabetes bij kinderen onder de aandacht brengen?Mail ons : info@hippoandfriends.comBS het Baronneke uit Deurne doet ieder jaar iets voor een goed doel.
Dit jaar organiseerden ze (op 22/09/2015) een sponsorloop ten voordelen van Hippo and Friends.
De school heeft (spijitg genoeg) al veel ervaring met diabetes en weet daardoor heel goed wat dat inhoud.
De kinderen konden zich per ronde laten sponsoren.
Alle klassen hebben meegedaan.
De opbrengst was 425,29 euro.
Dank voor jullie inzet !!!
“Eén dag om allemaal samen te komen en iets goeds te doen”, is waar het allemaal om draait.
Klik op Give a day en ontdek welk fenomenaal bedrag Bestseller schonk aan onderzoek naar Diabetes!


Uitreiking cheque truckrun Zwalm.
Opbrengst 1500€ voor Hippo and Friends en 1500€ voor Huize Tenberg.
Dank aan alle medewerkers.... 
Volgend jaar terug op 15 mei.
Scholengroep 20 Geraardsbergen schonk €2500.Een super bijdrage!Dankjewel 


Het gemeentebestuur van Brecht schonk €1289,5 aan vzw Hippo & Frends en pomptasjes voor kinderen met type 1 diabetes. Meer info over de pomptasjes : https://www.facebook.com/groups/pomptasjes/
Boeiende avond rond diabetes met Prof Mathieu in de hoofdrol.een organisatie van Gezondheidsraad Zemst.Met dank aan Clem Vandenbrandt,Samira en Heidi !Dank voor de steun!


De leerlingen van het tweede en derde leerjaar van de Stedelijke Basisschool De Smidse uit Erwetegem maakten de opbrengt bekend van hun 'sterzingen'.
De kinderen haalden €500 op voor het Hippo & Friends Type1 Diabetesfonds!Ook leerkrachten in spe steunen Music For Life! Zij zamelden €152,26 in voor de strijd tegen diabetes.Rotary Antwerpen Noord schenkt €10000
Hartelijk dank voor jullie steun. Wat een fantastische donatie voor de vzw Hippo & Friends, hier zijn wij heel erg blij mee.
Mede dankzij jullie steun zullen we opnieuw leuke projecten kunnen verwezenlijken.
schooljaar 2013-2014 Gbs Den Elzas Huldenberg & Loonbeek schonk €1000 
Vorig schooljaar hebben ze met de ganse school een actie gedaan om een gift te kunnen doen voor het onderzoek naar diabetes.Van harte dank ! website: http://www.denelzas.be/Truckrun Zwalm 2014 was alweer een enorm succes,beide goede doelen ontvingen €1000!
Op 5 april 2014 reden deze 7 vrienden de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen.

Dat zijn 140 km tvv Hippo & Friends vzw

Na een fabuleus eerste jaar, met een waanzinnige opbrengst van 13.500 euro, werd tijdens het tweede jaar 9.000 ingezameld. 


mei 2014/Magic Day ,een leuke namiddag voor kinderen werd afgesloten met een winst van €300!

Geschonken door de ouders van Kirsten!

Dankjewel x

Alsook dank aan :

  • Krick Marie-Berthe Lier
  • JC Arcadia Horebeke
  • Demaesschalk Veerle Maldegem
  • Jieha Project 4 Handel KA Oudenaarde
  • Solidariteitsactie Dries Jacobs via ST-Godelieve vzw Kapelle-Op-Den-Bos
  • VISPOP Mechelen
  • Gryson-Van Tieghem Brugge
  • Blue Knights Belgium Deinze
  • Verdoodt David Averbode
  • Uw naam?

 

                                                                                                                        


      


 

 Hoe willen we de toekomst?

Met of zonder diabetes?


Realiteitsgezind als we zijn:

Richt je je als chauffeur op de boom of op de uitweg?
Kies je voor de boom, dan kun je hier ophouden.

Kies je voor de uitweg, dan kun je verder rijden ...

Waarop je je focust, daar ga je naartoe!

Een leven zonder diabetes!

 
 

" Alone we can do so little, 
together we can do so much! "
Schenkingen kunnen worden overgemaakt op IBAN nr. BE45 7340 1941 7789
BIC code: KREDBEBB)
ter attentie van KU Leuven
vermelding “EVK-FOHPPO-O2010”
 
Zoveel staat er op onze teller voor
onderzoek naar diabetes

  2 6 3 3 3  0